חטיף תפוחים אפויים עם קינמון

מתחשק לכם מדי פעם משהו מתוק אך בריא? הנה לכם מתכון לחטיף שהוא גם טעים, גם בריא ואפילו טבעוני!

המצרכים
תפוחי גרנד סמיט – אפשר בהחלט להשאיר בקליפתם
אבקת קינמון
סוכר חום (לא חובה)
אגוזי מלך טחונים

אופן ההכנה
מנקים את ליבת התפוח ופורסים אותם לפרוסות דקות דקות (אפשר גם במנדולינה)
מפזרים קינמון ומעט סוכר חום (אפשר לוותר על הסוכר, טעים גם כך)
אפשר לפזר מעל מעט אגוזי מלך טחונים
לאפות בתנור 30-40 דקות בחום בינוני, עד שפלחי התפוחים מזהיבים ומתייבשים מהאפייה.
לאחר שמצננים את התפוחים, מומלץ לשמור בכלי סגור הרמטית.
בתיאבון!