מתכון ללחם שיפון / כוסמין וקמח מלא

זוהי עובדה ידועה כי לחם מקמח מלא / כוסמין / שיפון, בריאים ומשביעים יותר. אנו מגישים לכם את המתכון של דיצה חטב ללחם כזה

המצרכים:

1 וחצי כוסות קמח מלא

1 וחצי כוסות קמח שיפון/כוסמין..

1 כוס קמח לבן

2 כפיות מלח

3 כפות סוכר חום

1 וחצי כפות שמרים יבשים

3 כפות שמן זית

2 כוסות מים

 אופן ההכנה:

לערבב את החומרים היבשים ולהוסיף מים. ללוש ולהתפיח.

ניתן להוסיף לבצק אגוזים, צימוקים, גרעיני דלעת או חמניה, חמוציות, שומשום – מה שתבחרו

לאחר ההתפחה, לעשות צורה של כיכר, לאפות 35 דקות בחום של 180-190 מעלות.

לפני האפייה מורחים על כיכר הלחם מעט סילאן מהול במים ועליו ניתן לפזר שומשום / קצח – מה שאוהבים

בתיאבון ובהצלחה