תוכן ראשי

דייסת צ'יה טבעונית ומזינה - ללא גלוטן

דייסת צ'יה טבעונית ומזינה ללא גלוטן

למנה אחת:

משרים מראש - אפשר ללילה או בבוקר, שעה עד שעתיים לפני הארוחה, שלוש כפות זרעי צ'יה בכוס וחצי עד שתי כוסות מים.

מערבבים היטב כדי להמיס גושים (כדי שהצ'יה לא תתגבש) ומכסים להשרייה.

 

אפשרויות לתוספות:

שקדים קלופים (חולטים מים רותחים על השקדים, משרים מעט, שופכים וחולטים שוב מים רותחים. לאחר שמתקרר מעט - מתקלף מיד)

פירות יער קפואים

תותים

גוז'י בריס

מעט פומלה או פומלית קלופה וחתוכה

קוביות תפוח עץ

קוביות אגס

כף ממרח שקדים

 

אפשרות - ניתן להשרות את זרעי הצ'יה במשקה שקדים או משקה שיבולת שועל.

 

מערבבים הכל יחד ואוכלים לתיאבון.