מתכון לטראפלס שוקולד כשרים וטבעוניים

הנה לכם מתכון לטראפלס שוקולד וטחינה שהם גם כשרים לפסח, גם טבעוניים וגם טעימים ברמה לא חוקית

הנה לכם מתכון לטראפלס שוקולד וטחינה שהם גם כשרים לפסח (לאוכלי קטניות), גם טבעוניים וגם טעימים ברמה לא חוקית :-)

המצרכים:
400 גרם טחינה גולמית כשרה לפסח
400 גרם שוקולד מריר איכותי, ניתן כמובן גם שוקולד מריר פרווה
קשיו / אגוזים קלויים / צימוקים / פקאן סיני

אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד המריר במיקרו או בבאן מרי (כלומר מחממים את השוקולד בסיר קטן, מונח על גבי סיר גדול יותר מלא במים רותחים, כך שאדי המים מחממים וממיסים את השוקולד ללא מגע ישיר עם להבה).
לאחר ההמסה, מערבבים פנימה את הטחינה הגולמית עד לקבלת עיסה אחידה.
קולים במחבת על אש קטנה את האגוזים / קשיו.

בתבנית קרחונים מניחים את האגוז / קשיו ומוסיפים 2 צימוקים, שופכים פנימה את עיסת השוקולד
לאחר שמלאנו את כל התבניות – מכניסים להקפאה לשעתיים שלוש (או יותר...)

מוציאים מהקפאה ומפרידים את חטיפי השוקולד מהתבנית, ניתן לפזר גם קקאו או קוקוס לפני ההגשה

חג שמח מתוק וטעים !